Select Page

28 Iulie 2017 A TREIA A ZI A Festivalului,, Modern Movie”editia a VIII a

28 Iulie 2017 A TREIA A ZI A Festivalului,, Modern Movie” editia a VIII aLa Centrul Cultural ,,Dunarea de Jos” la orele 16 a avut loc un superb ,,Concert de pian la doua maini” oferit de fratii Dr. PIRO GAQI si Dr. GJERGJI GAQI; acestia au fost ,,acompaniati” de o interesanta expozitie de pictura – ,,Structuri”.

Printre cei prezenti care au avut bucuria de asculta acest minunat concert de pian s-a aflat si Doamna Natasa Raab, actor invitat in cadrul Festivalului.

Filmul ,,Pozitia Copilului” programat pentru acesta zi vorbește cu emoție, dar și cu umor, despre relația dintre o mamă dominatoare și fiul ei adult. Un film ce aduce in atentie traumele datorate sufocării copiilor prin dragoste, despre amprentele pe care le lasă părinții asupra personalității copiilor.

Doamnei Natasa Raab, actor invitat in cadrul Festivalului i-a fost inmanat in numele Consiliului Judetean Galati si a celorlati organizatori,, Trofeul Modern Movie” de catre dl. critic de film Bogdan Burileanu, prezent si domnia sa in cadrul evenimentului, fapt ce i-a pricinuit o imensa bucurie.

Doamna Natasa Raab suprinsa de acest premiu a declarat:,, Desi am fost mereu in zona, niciodata nu am ajuns la Galati, sunt foarte bucuroasa sa va intalnesc. Multumesc organizatorilor pentru premiu si dumneavoastra celor care ati venit aici sa vedeti film romanesc. Pentru mine intalnirea cu dumneavoastra, publicul iubitor de film romanesc este un regal; astazi am avut bucuria sa fiu prezenta la ,,Concertul de pian la doua maini” organizat de Centrul Cultural ,,Dunarea de Jos”, acum  bucuria imi este dublata de intalnirea cu dumnevoastra.”

0 Comments