31 IULIE 2016- A CINCEA ZI A FESTIVALULUI „Modern Movie”-SEARA DE GALA

31 IULIE 2016- a cincea zi

SEARA DE GALA

a FESTIVALULUI „Modern Movie”

aflat la cea de-a VII –a ediţie

CNC DACIN SARA sigla uarf buna
CENTRUL CULTURAL DUNAREA DE JOS GALATI  MODEN MOVIEFESTIVAL CONSILIUL JUDETEAN GALATI

 

 

 

Publicul cinefil galetean a trecut ,, Dincolo de calea ferată”

alaturi de Ileana Sipoteanu!

 

Regizorul Catalin Mitulescu si actrita Ada Condeescu premiati de

Centrul Cultural ,,Dunarea de Jos” si Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film din Bucuresti

 

 Inainte de premierea lui Catalin Mitulescu si a Adei Condeescu publicul cinefil galatean prezent pe esplanada a avut parte de o supriza de proportii: solista Ileana Sipoteanu in recital:,,Vino să dansezi cu mine”, „Dă-mi o sărutare”, „Ești iubirea vieții mele” doar cateva dintre melodiile care i-au incatat si surprins totodata pe galateni.

,,Bucuria aducerii aminte de tinerete, de vremea cand eram indragostit de actuala mea sotie a fost o incantare pentru mine” a declarat un domn trecut bine de prima tinerete,  in timp ce o aplauda emotionat pe doamna Ileana Sipoteanu.

ILEANA SIPOTEANU LA PE SCENA
ILEANA SIPOTEANU LA PE SCENA
ileana sipoteanu (7)
ILEANA SIPOTEANU LA PE SCENA
ileana sipoteanu (3)
ILEANA SIPOTEANU LA PE SCENA
ILEANA SIPOTEANU LA PE SCENA
ILEANA SIPOTEANU LA PE SCENA
public

,,DINCOLO DE CALEA FERATA”

O POVESTE DE DRAGOSTE TENSIONATA

 

AFIS
SCENA DIN FILM
SCENA DIN FILM

,,Dincolo de calea ferată”, o poveste de dragoste tensionată, cu nuanţe comice şi nostalgice care are loc la marginea Bucureştiului, avându-i în rolurile principale pe Ada Condeescu şi Alexandru Potocean .

 

Cătălin Mitulescu declara pentru CinemaFrame:

,,Miza este importantă atunci când vorbești despre un cuplu într-un moment tensionat când orice cuvând poate căpăta alte semnificații, mai ales dacă între cei doi există o atracție, o poveste, dragoste. Nu mi-am asumat rolul de a aduce eu tot ce e în spatele personajelor și de a pune pe masa spectatorului. Există un anumit raport între lucrurile pe care le ascunzi și lucrurile pe care le arăți atunci când faci un cadru. Atunci când fotografia e puternică, ceea ce se vede este doar un semn a ceea ce nu se vede.

Dacă fotografia te provoacă, vrei să găsești si ce se află în spatele fiecărui personaj. În momentul ăla investești ceea ce vezi cu propria ta experiență. Ce ai găsit tu în relația dintre ei ține și de propria ta experiență. Tu nu faci parte din lumea aceea poate.”

,,Când am scris prima dată povestea am inceput de la reîntoarcere – dacă e posibil, de unde reîncepi, ce înseamnă să stai despărțit și să îl regăsești pe celălalt după un timp, ce poți face din momentul în care ești din nou lângă acea persoană, dacă ții la un om, dacă îl iubești sau nu, dacă mai contează că îl iubești, dacă mai ești îndrăgostit, dacă poți să te reîndrăgostești. Toate lucrurile astea.”

 

CATALIN CU DL BACALBASA
ADA
CATALIN
DSC_0231

,, Când am terminat mixajul și l-am văzut cap coadă am avut un sentiment bun. Am reușit să îl păstrez simplu si la final reuseste sa transmita spectatorului ceva special. O stare buna, de libertate. Am trait cu aceasta poveste in cap mult timp si imi provoca tot felul de emotii, de ganduri. Multe din ele sunt in acest film dar cel mai important, aceasta poveste, la care tin foarte mult, este acolo in film pentru oricine vrea sa o vada.”

 

ADA, CATALIN SI DL BACALBASA
ada primeste premiul festivalului
DSC_0454
ADA primeste Premiul
Catalin primeste premiul (2)
POZA DE FINAL
ADA primeste Premiul
Catalin primeste premiul (4)
ADA, CATALIN SI DL BACALBASA