GALA DECERNARII PREMIILOR U.A.R.F. EDITIA a IV a – 2016

GALA DECERNARII PREMIILOR

Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film pentru anul 2015

Ediţia a IV a  2016

 

Autor: Otilia Sirbu

În fiecare an, Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film, la inițiativa președintelui său, prof. univ. dr. Ioan Cărmăzan, organizează un eveniment special, unic, diferit de la an la an.

Dacă acum doi ani, Gala UARF putea fi definită printr-o vădită colaborare studenți-profesori-mentori într-un miraculoasă celebrare, dacă anul trecut fastul acestui eveniment a depășit imaginația participanților, anul acesta, în 2016, această ceremonie a fost cu totul diferită de predecesoarele ei.

Intr-o intimitate a bunului-gust, a pașilor tăcuți spre reușită, spre celebrarea ei, Gala U.A.R.F. 2016, a atins o altă performanță. Un eveniment nuanțat.

De la prezentarea profesorului Ioan Cărmăzan, un autentic showman, de la elogiul cuviincios drămuit adresat fiecărui premiant, de la critica de specialitate a celor în măsura cuvenită să o facă precum profesorul Călin Căliman și profesorul Laurențiu Damian, până la emoția și bucuria invitaților, a  premianților vădit emoționați și plăcut impresionați de recunoaștrea valorii și reușitelor lor.

Un eveniment al ofrandei, al bucuriei, al recunoașterii valorice într-o lume ce uită să fie autentică de cele mai multe ori.

Să mai adaug faptul că impresionantă în toate, dincolo de mesajul scenei, a ceea ce o definește în toate, este și va rămâne bucuria reîntâlnirii celor care prin strângerea de mâini, a îmbrățișărilor, a cuvintelor firești momentului, este și va rămâne UARF, această Uniune ce duce cu ea mesajul de a fi prezentă încă un an și încă unul în spațiul cultural românesc.

 

PREMIATII GALEI UNIUNII AUTORILOR SI REALIZATORILOR DE FILM

(CLICK PENTRU IMAGINI)

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.