IURIE DARIE LA CENTRUL CULTURAL „MIHAI EMINESCU” AL PRIMĂRIEI SECTORULUI 2

IURIE DARIE LA CENTRUL CULTURAL „MIHAI EMINESCU” AL PRIMĂRIEI SECTORULUI 2

COPILĂRIE, TINEREŢE, MATURITATE – DESENELE SI CARICATURILE LUI IURIE DARIE

 

Cele peste 100 de lucrări, (caricaturi, desene), realizate de Iurie darie de-a lungul vieții au fost prezentate publicului în cadrul expoziţiei al cărui vernisaj a avut loc ieri 14 aprilie la Galeria „Luceafărul” din cadrul Centrului Cultural „Mihai Eminescu” al Primăriei Sectorului 2.

Vernisajul expoziţiei a avut loc în prezenţa Viceprimarul sectorului 2, Mihai Mugur Toader, a unui numeros public format din oameni de cultură şi artă, iubitori de frumos, dar şi fani ai actorului Iurie Darie si de asemenea solista Olga Balan si fostul primar Viorel Lis alaturi de sotia sa.

Expozitia Intitulată sugestiv „Copilărie, tinereţe, maturitate”, expoziţia reuneşte o serie de opere ale marelui Iuria la care acesta a muncit cu multă dragoste încă din copilărie folosind tehnicile complexe de desen în peniţă şi cărbune. La rândul său, artistul plastic Constantin Sinescu, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România şi participant la numeroase tabere de creaţie naţionale şi internaţionale şi-a prezenta publicului bucureştean o parte din celebrele sale lucrări de sculptură care au dovedit fineţea şi talentul aparte al autorului.

Anca Pandrea a fost emotionata si bucuroasa de faptul ca Iurie Darie este iubit si repectat!

Viceprimarul Sectorului 2 alaturi de Constantin Sinescu
Anca pandrea vorbind cu drag despre Iurie Darie
Desen Iura1
Asistenta
DSC_0063
Anca Pandrea alaturi de Olga Balan
Artistul plastic Constantion Sinescu
DSC_0042
Desen Iura 3

 

Muzica pian
Olga Balan
Asistenta 2
Desen Iura
Asistenta 3
Desen Iura 2