Select Page

2 august, a cincea zi a Festivalului

Cea de-a cincea zi a Festivalului „Modern Movie”Galati 2015

Ziua ultimă nu putea fi decât bilanțul celor patru zile dar și o seară a premiilor, a proiecțiilor de filme, a cuvintelor de mulțumire adresate acestui public atent, căutător de frumos.

S-a dorit și reușit a fi cea mai nonconformistă seară spre surprinderea, bucuria și admirația publicului.

Așadar, proiecția filmului de scut metraj, „Kandy – ciocolată de lux cu gust de femeie, regia Mariana Pachiș, a fost urmată de decernarea premiilor. Comisia de jurizare a hotărât ca acestea să fie  acordate  Claudiei Motea (Kandy – ciocolată cu gust de femeie) lui Cătălin Apostol (Cuibul de cuci) Andrei Cotarcea (În familie) și, nu în ultimul rând, lui Sebastian Chelu (În căutarea Lui).
 Profesori, absolvenți și studenți ai Universității Hyperion, București. Ultima seară a Festivalului s-a încheiat cu proiecția filmului românesc „Doar cu buletinul la Paris”, în regia Șerban Marinescu.
Festivalul „Modern Movie”, Galați, 2015, un eveniment real, original aflat la cea de a VI a ediție.
Pe malul Dunării impresiile se adună, se caută încă rostogolindu-se în sufletele celor care au participat. Ediția următoare nu poate fi decât așteptată ca și predecesoarele ei. iar Dunărea, mulțumită și ea, va vesti toate cele întâmplate.

 

0 Comments