Select Page

29 IULIE 2016- A TREIA ZI A FESTIVALULUI „Modern Movie”-,,ZIUA COPIILOR”

29 IULIE 2016- a treia zi a

FESTIVALULUI „Modern Movie”

aflat la cea de-a VII –a ediţie

,,ZIUA COPIILOR” sau Despre Prietenia Adevarata

CNC DACIN SARA sigla uarf buna
CENTRUL CULTURAL DUNAREA DE JOS GALATI

 MODEN MOVIE

FESTIVAL

CONSILIUL JUDETEAN GALATI

Actiunea filmului are loc in orasul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie sa fuga când i se însceneaza o crima. Politistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihanit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin tintele unei conspiratii,  sunt obligati sa lucreze împreuna si descopera ca si dusmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

Ca in fiecare seara spectatorii au fost in numar foarte mare…copii au fost cei care au hotarat prin aplauze cand sa inceapa proiectia…de cum te apropiai de esplanada auzeai un zumzet de copii, esplanada a fost plina de copii cu parinti, nu de parinti care au iesit sa se recreeze alaturi de copii…vazand un film de desen animat…in acesta seara copii au plans, au ras, au certat sau aplaudat personajele lor favorite din Zootopia.

Invitatul de onoare al serii a fost d-na Anca Mitran, Director General al Centrului Național al Cinematografiei care si-a adus aminte cu bucurie de vremea copilariei alaturi de multimea de copii prezenti la proiectie.

Inca o data in plus ne-a confirmat ca pastrarea in eveniment a serii dedicate copiilor a fost o foarte buna alegere.Printre invitatii prezenti la eveniment s-au aflat actrita Claudia Motea si dl Florin Paslaru.

0 Comments