30 IULIE 2016- A PATRA ZI A FESTIVALULUI „Modern Movie”

 30 IULIE 2016- a patra zi a

FESTIVALULUI „Modern Movie”

aflat la cea de-a VII –a ediţie

CNC DACIN SARA sigla uarf buna
CENTRUL CULTURAL DUNAREA DE JOS GALATI  MODEN MOVIE

FESTIVAL

CONSILIUL JUDETEAN GALATI

 

 

Unul din punctele de referinta ale zilei l-a reprezentat conferinta de presa desfasurata la sediul Centrului Cultural ,,Dunărea de Jos”din Galaţi care a avut loc la ora 17.00 in prezenta regizorului, scenaristul şi producătorului Cătălin Mitulescu şi a actriţei Ada Condeescu.

Printre invitaţi s-au numarat şi studenţi ai Facultăţii de Arte din Galaţi care au pus intrebari pertinente si la subiect atat regizorului Catalin Mitulescu cat si actritei Ada Condeescu, privind rolul cinematografiei romanesti in lume si statutul actorului si al regizorului in Romania si in Europa.

Conferinta de presa s-a desfasurat intr-un cadru prietenesc si relaxat iar la final Catalin Mitulescu a declarat ca a fost bucuros de intalnirea cu ziaristii si studentii Facultăţii de Arte promitand ca va reveni cat de curand in Galati…iar daca i se va ivi ocazia v-a veni sa filmeze la Galati:…,,Galatiul poate deveni oricand un loc de filmare…De ce nu?!”

CP (4)
CP (2)
DSC_0048
CP (5)
Loverboy AFIS
DSC_0039
CP (1)
CP (6)
DSC_0011

 ,,LOVER BOY

– ,,Un film senzual, puternic și poetic”-

Luca un tanar cu un fundal familial incert, este loverboy, ceea ce în jargonul poliției desemnează tinerii care fac mai întâi fete să se îndrăgostească de ei, pentru a le plasa ulterior unor rețele de prostituție.

,,…O poveste neorealista, contemporana, a unui tanar seducator de profesie, a carui meserie e  sa faca fetele sa se indragosteasca de el pentru a le plasa in retele de prostitutie in strainatate…Fireste, eroul pe nume Luca (George Pistereanu) cade intr-o zi in capcana si se indragosteste de o victima, de Veli (Ada Condeescu). Se indragosteste pana la a o dori numai pentru el. Filmul e o poveste de dragoste si una de maturizare” declara in Corespondenta de la Cannes Iulia Blaga

Critica Ana-Maria Onisei scrie despre film:  „reușește să fie senzual, puternic și poetic”, și că fără să fie „un film desăvârșit, Loverboy (…) are câteva secvențe captivante, rare în filmul românesc recent”…!

 

ada
catalin si ada (2)
9
toti
catalin
8
ada1
catalin si ada (1)
DSC_0148