Select Page

Gala Aniversara 30 ani de la infiintarea UARF

Luni. 30 Ianuarie 2023

Hotel Marshal Garden Bucuresti

Regizorii Sergiu Nicolaescu, Andrei Blaier, Dan Piţa, Manole Marcus şi Iulian Mihu au consimţit înfiinţarea unei organizaţii profesionale de creatori care să cuprindă autori şi realizatori de film şi să reprezinte cu mai mult interes preocupările şi drepturile autorilor şi realizatorilor de film..

 

GALA OMAGIALA 25 DE ANI DE LA INFIINTARE 1992-2017

12 Martie 2018

Hotel Marshal Garden Bucuresti

Printre personalitățile care vor fi omagiate cu acest prilej, se evidențiază membrii fondatori ai Uniunii – regizorii Dan Pița, Șerban Marinescu, Ioan Cărmăzan, Mihai Constantinescu, Constantin Vaeni, Alexa Visarion și scenaristul D.R. Popescu.

Gala U.A.R.F. 2016

2016

Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti

În fiecare an, Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film, la inițiativa președintelui, prof.univ.dr.Ioan Cărmăzan, organizează un eveniment special, unic. Diferit de la an la an..

Gala U.A.R.F. 2015

2015

Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti

 “GALA PREMIILOR U.A.R.F. 2015” si-a desemnat  premiantii in cadrul unui evenimentului care a avut loc la Hotel Athenee Palace Hilton din Capitala. Gala a reunit nume sonore ale filmului romanesc iar Ioan Cărmăzan, Președintele Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România a acordat “Clachete de Aur”, “Diplome de Excelență” și Marele Premiu, Trofeul “Zimbrul de aur”.

Gala U.A.R.F. 2014

21 Martie 2014

Hotel Marshal Garden Bucuresti

Vineri, 21 martie a avut loc o seara speciala la Casa de Cultura “Petofi Sandor”- Gala Premiilor Uniunii Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania..